I drugi napadač na Srbe u Vukovaru ide u istražni zatvor na mjesec dana

Screenshot: YouTube/Novosti

POLICIJSKI službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad još jednim počiniteljem nasilničkog ponašanja prema četvorici mladića 26. kolovoza oko 23:10 u ulici Vile Velebita u Vukovaru.

27-godišnjak je jučer, 1. rujna, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Nasilničko ponašanje doveden u Županijski sud u Vukovaru gdje mu je Rješenjem određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u zatvor u Osijeku.

I prethodno osumnjičeni 18-godišnjak za počinjenje istog kaznenog djela je 29. kolovoza predan u zatvor u Osijeku temeljem Rješenja Županijskog suda u Vukovaru o određivanju istražnog zatvora u trajanju od mjesec dana.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Podsjetimo, četvorica mladih Srba napadnuta su 26. 8. navečer oko 23 sata u Vukovaru. Na videosnimci napada koju su dobile Novosti vidi se kako nekoliko osoba ulazi u automobil, čini se da ih je najmanje četiri, a nedaleko od njih se nalazi nešto veća skupina mladića. Dok spomenute osobe ulaze u automobil, mladići iz skupine im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju stražnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra. Iako vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na stražnjem sjedalu, sve dok automobil ne uspije otići.

Pročitajte više