I majka skočila za dječacima, ali prekasno: U ledenom jezeru jučer se utopili 8-godišnjak i 11-godišnjak

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

STRAŠNA tragedija jučer je pogodilo mjesto pored Đakova. U Josipovcu Punitovačkom utopila su se dva brata u dobi o 8 i 11 godina. Iako policija niti danas ne daje puno informacija, doznaje se kako su se dječaci igrali na zaleđenom ribnjaku te su u jednom trenu upali u ledenu vodu.

Kada ih je majka krenula potražiti i ugledala ih u vodi i ona je skočila za njima, no nju su uspjeli spasiti. Dječacima nažalost nije bilo spasa jer su predugo bili pod vodom.

"Jučer, 3. siječnja, između 13,30 i 14 sati, u ugrađenom improviziranom bazenu za navodnjavanje na ograđenom zemljištu, kod Strossmayerove ulice u Josipovcu Punitovačkom, došlo je do utapanja dvoje djece u dobi od jedanaest i osam godina. Djeca su iza 14,30 sati izvučena iz bazena te u besvjesnom stanju prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, gdje su u 17,35 sati liječnici konstatirali smrt. Županijskom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće.", danas je objavila policija.

Dječacima su pokušali pomoći u KBC-u Osijek

Dječaci su prevezeni u KBC Osijek, radi pružanja pomoći.

"Obavljen je očevid i sada slijedi krim istraživanje, u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja," rekao je jučer glasnogovornik tamošnje policije za Index.

Pročitajte više