Imati muda: Južnoafrički čuvar zgrabio lava za testise i preživio

SLIKA koju definitivno ne možete često vidjeti, slučajno je nastala kad je čuvar u afričkom rezervatu za testise zgrabio 250 kilograma teškog lava.

Ime hrabrog čuvara je Alex Larenty i on je bez nekog većeg razmišljanja zgrabio lava Jamu za testise, na što lav nije čak ni zijevnuo, a još se manje pomaknuo. Lavica koja se nalazi na slici nije se ni okrenula, već je i ona samo mirno ostala ležati u travi.

Ova nevjerojatna slika uslikana je u parku The Lions Park, koji se nalazi pored južnoafričke prijestolnice Johannesburga. 50-godišnji Larenty, lava je zgrabio za "jaja" kako bi demonstrirao koliko mu ta životinja vjeruje, prenosi The Sun.

Nije fotomontaža

"Pokazivao sam drugom čuvaru kako mi Jamu u potpunosti vjeruje, no mislim kako mu ja ne bih povjerio svoje prepone na brigu", kazao je Larenty. Dodao je kako ljudima, otkad je slika snimljena, stalno mora objašnjavati kako se ne radi o fotomontaži, već da on stvarno lava drži za muda.

Nekoliko tjedana nakon hrabrog pothvata čuvara, u spomenuti park provalio je muškarac, kojeg je rastrgao jedan od tamošnjih lavova. Ostaje nepoznato da li je nesretnog muškarca možda rastrgao upravo "osramoćeni" Jamu.

K.S.
Foto: The Sun

Pročitajte više