Ispovijest Zagrepčanke: "Kurvo ateistička najebem ti se mrtve sotonske matere... Izbost ću te nožem!"

Screenshot: Facebook

NAKON što smo objavili tekst pod naslovom „Katolički ekstremizam zavladao Hrvatskom, ovo su prijetnje smrću koje smo primili“, apelirajući na DORH da reagira, javili su nam se i čitatelji koji su se, zbog svojih prosvijećenih komentara, također našli na meti onih koji se smatraju vjernicima, no iako božje zapovijedi znaju na pamet, sudeći po koncentraciji mržnje ona „ne ubij“ nije gradivo koje su usvojili.  Zanimljivo je da upravo ti, koji sebe smatraju većim katolicima i od samog pape, u komentarima psuju neistomišljenicima majke, nazivaju ih sotonama i sotonskim slugama, demonskim podanicima i crvenom kopiladi, otvoreno priželjkujući da se za ateiste i „vještice“ uvede vješanje.

Jedna od onih koju takvi „bogobojazni vjernici“ već mjesecima teroriziraju je i Zagrepčanka B. V., (ime i prezime poznati redakciji) koja se zbog ozbiljnih prijetnji u komentarima i porukama, ovih dana obratila i policiji.

„Kada nisi pokoran i imaš mišljenje suprotno od onog koje je dozvoljeno od strane crkve, onda u „katolibaniji“ nailaziš na velike probleme, posebno ukoliko komentiraš teme vezane uz crkvu, pravo na abortusu i sl.,. Ja sam se tako našla nameti Josipa V. H., lika koji se, nerijetko krijući se i iza lažnih profila, konstantno upliće u rasprave o ženskim pravima i crkvi. Problemi su počeli prije par mjeseci kada sam, ispod članka o spotu protiv abortusa, napisala kako smatram da svaka žena ima pravo na izbor. To ga je toliko razbjesnilo da je, od tada, počeo pratiti sve moje komentare ispod tekstova u kojima se govori o ulozi crkve, miješanju crkve u politiku i sl.“, kaže za Index Zagrepčanka B. V.

Blokirala virtualnog nasilnika

Zbog neugodnosti koje joj je stvarao, samo zato što, kako kaže, misli svojom glavom, blokirala je virtualnog nasilnika, no prijatelji su joj rekli da ju on u svojim komentarima i dalje proziva i vrijeđa.

„Naziva me monstrumom kojeg treba zatvoriti bez suđenja i psihičkim bolesnikom koji nagovara žene na abortus. Otvorio je i lažni profil pod imenom Ivan Markovic, no, po sirovom i agresivnom stilu pisanja, odmah sam ga prepoznala i ponovo blokirala, ali ni tada nije odustao od maltretiranja.

Svaki moj komentar okidač je za lavinu uvreda kojima Josip V. H. svoje istomišljenike otvoreno potiče da vrijeđaju i prijete onima koji ne vjeruju dogmama nego znanosti. Nakon višemjesečnih prijetnji, prije nekoliko je dana otišao i korak dalje te je javno objavio moju kućnu adresu, s gotovo otvorenim pozivom na nasilje i uz prijeteći komentar da ću, od sada, paziti sto pišem, ako se uopće više budem i usudila išta komentirati. Nisam jedina koja ima problem s tim virtualnim sadistom čija je majka na nekoj funkciji u MUP-u te se on stoga osjeća sigurno i zaštićeno“, kaže B. V. odlučna da o svemu obavijesti policiju i DORH kako verbalno nasilje ne bi preraslo u fizičko nasilje prema ljudima čiji su stavovi suprotni stavovima radikalnih vjernika.

Evo i nekoliko komentara i poruka koje nam je proslijedila naša čitateljica :

  •  „Mama ti crveno kopile ko i ti ajde preko Save tamo u čaršiji srpskoj ti je mjesto ZDS“
  • „Još da uvedemo vješanje za ateiste i vještice“
  • „Ti meni pričaš o Bogu??!?! Sotono jedna zla. Demonski podaniku jedan. Ideš ti u pakao jedan zli čovjek. Kod Bozanića prvo na ispovijed da ti oprosti te gnjusne laži i grijehe.“
  • „Još je sveta inkvizicija dokazala da oni koji optužuju  druge da su sotone i sotonske sluge.“

Vulgarni izljevi mržnje nakon komentara B. V. da je pravo žene iznad prava embrija :

  • „Pravo žene je prestalo  važiti kada je svoj kurvinski nagon bez imalo mozga pustila sa lanca.“
  • „Ne šepuri se i ne širi noge jer te svrbi dole pa ti treba ispuniti  rupu i nećeš ostati trudna i nikako nećeš ubiti dijete koje nisi ni stvorila. Bog nas je stvorio otkud pravo otkud pravo nekoj ženi da ubija nevino dijete samo zato da bi se kresala dalje fuj takvu ne bih oženio ni da mi plaćaju milijun eura“
  • „Kurvo ateistička najebem ti se mrtve sotonske matere…izbost ću te nožem!“


 

Pročitajte više