Ispunili ste sve dječje želje. Ovo su preostale želje baka i djedova iz domova

Jučer smo, dvanaestu godinu zaredom, pokrenuli akciju darivanja djece i starijih iz domova. Velikodušnost naših čitatelja prethodnih godina premašila je sva očekivanja - zajedno smo ispunili preko 35 tisuća želja!

Ove je godine bilo 4777 želja, a dječje želje ispunjene su u roku od nekoliko sati. No, bakama i djedovima iz domova još nisu ispunjene sve želje.

I oni zaslužuju osjećati se posebno i voljeno, pogotovo tijekom blagdana. Svaki dar, bez obzira na to je li velik ili malen, igračka ili knjiga, odjeća ili nešto sasvim drugo, može napraviti veliku razliku u životu osobe koja se možda osjeća zaboravljeno.

S vašom pomoći možemo stvoriti božićno čudo i izmamiti osmijeh na njihova lica. Pridružite se našoj akciji darivanja i pomozite nam da ovaj Božić bude poseban za svaku baku i svakog djeda.

Kako se uključiti?

Svake godine čitatelji Indexa ispune tisuće želja koje inače ne bi bile ispunjene.

Želite li se ove godine uključiti u akciju? To je vrlo lako. Odaberite s popisa baku ili djeda kojemu ćete ispuniti želju. Neke su želje skromnije, neke kompliciranije.

Kako ispuniti želje?

Pronađite jednu u skladu sa svojim željama i mogućnostima, upišite se na popis, osigurajte dar i pošaljite ga na navedenu adresu s inicijalima umirovljenika čiju želju ispunjavate.

Ne možemo promijeniti svijet, ali mnogima ćemo uljepšati njihov svijet na jedan dan.

Popis želja pogledajte ovdje: www.index.hr/indexzelja

 

Pročitajte više