Istraga o ubojstvu Ivane Hodak odvija se u "tri smjera"

NAKON deset dana istrage i više stotina ispitanih osoba, zagrebačka policija i dalje nema osumnjičenog za ubojstvo Ivane Hodak, a ništa više informacija nema ni o potencijalnim naručiteljima likvidacije. Podsjetimo, nekoliko očevidaca je mogućeg ubojicu opisalo kao muškarca u tridesetim godinama, koji je viđen kako se trčeći udaljava od mjesta zločina.

Iz policije je Hrvatskom radiju potvrđeno da se istraga odvija u tri smjera, a policija poručuje i kako se "nada da je sve bliže rješenju ubojstva Ivane Hodak". No, otac žrtve i odvjetnik generala Zagorca Zvonimir Hodak nije zadovoljan policijskom istragom. Hodak je to kazao u izjavi za riječki Radio Trsat i dodao kako zna puno stvari koje će uskoro otkriti javnosti i odlučan je "ići do kraja". Hodak je u potpunosti odbacio mogućnost da je ubojstvo njegove kćeri zločin iz strasti.

U međuvremenu je Prekršajni sud u Zagrebu vratio putovnicu bivšem dečku Ivane Hodak, državljaninu SAD-a Ivoru Vuceliću. Vuceliću je putovnica oduzeta nakon što je prošao kroz crveno svijetlo, ali tek nakon nekoliko dana. Ovo je prvi put da mu je zbog takvog prekršaja oduzeta putovnica, iako je i ranije kršio zakon na sličan način. Vucelić je u vezi s Ivanom Hodak bio do kolovoza ove godine, a nakon što je prekinula s njim prohodala je s Ljubom Pavasovićem Viskovićem.

J.C.
Foto: Index

Pročitajte više