Italija: U pucnjavi u Milanu ubijene četiri osobe

TIJEKOM noći s petka na subotu u predgrađu Milana ubijene su četiri osobe, među kojima je i dvogodišnja djevojčica, a talijanska policija objavila je subotu da je identificirala osobu koja je počinila ubojstvo pucajući iz pištolja.

Riječ je o muškarcu već kažnjavanom za krivična djela, ali se za njim se još traga, pa nije obznanjeno njegovo ime.

Ubojstvo se zbilo u Razzanu, predgrađu Milana, oko 23 sata u noći na subotu, kada je ubojica, nakon što je dojurio automobilom, otvorio vatru na dvojicu mladića koji su sjedili na zidiću. Riječ je također o kažnjavanim osobama.

Dok je prvi ubijen na licu mjesta, drugi je pokušao pobjeći u obližnji park, u kojem se nalazila žena s djetetom. Ubojica je pucao na drugog mladića, ubivši ga, no jedan je metak pogodio u vrat dvogodišnju djevojčicu, koja je potom u bolnici umrla. Jos jedan ispaljeni metak pogodio je jednog umirovljenika, koji je nakon toga umro od dobivenog infarkta.

Ubojica je uspio pobjegao automobilom.

Prvotno se pomislilo da se radi o međumafijaškom obračunu, jer je riječ o krivično kažnjavanim osobama, ali je šef milanske policije Bruno Ferrante kazao da je do pucnjave došlo nakon obične svađe između mladića.

Pročitajte više