Ivošević: HDZ je išao praviti budale od nas. Dužni su nam više od 30.000 eura

Foto: Facebook

Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević na Facebooku je optužio HDZ-ovce da su zbog duga prema Gradu Splitu pokušali preko drugog pravnog subjekta zakupiti javne površine za predizborne aktivnosti. 

"Već neko vrijeme HDZ je dužan Gradu Splitu nešto više od 30 tisuća € i to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru. 26.03.2024. poslan je prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave za navedeni iznos HDZ-u. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru", napisao je. 

"Platite dugove pa ćete moći koristiti javne površine"

"Prošli tjedan poželjeli su zatražiti štandove za kampanju u Splitu i zapeli na koraku koji se zove potvrda o nepostojanju duga. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru. 03. 04. 2024. HDZ ide raditi budalu od Grada Splita i njegovih građana te preko drugog pravnog subjekta traži zakup javne površine za predizborne aktivnosti HDZ-a.

Takvi marifetluci možda su prolazili u njihovom mandatu, ali u našem neće. Platite dugove Gradu Splitu pa ćete imati mogućnost koristiti njegove javne površine za kampanju. 'Tko je jamio, jamio je' u Splitu ne prolazi", dodao je. 

Pročitajte više