Iz sindikata TLM-a nove optužbe, Koštan bez komentara

NAKON manje od tri tjedna, članovi sindikata TLM-a, sasuli su nove optužbe na račun Ivana Koštana, predsjednika uprave TLM-a, za kojega kažu "E sad je stvarno prevršio svaku mjeru!".

Sindikat se ovog puta osvrnuo na Koštanove izjave koje je dao hrvatskim medijima nakon prvog vala optužbi. Naime, iz Sindikata su 18. veljače poslali priopćenje u kojem Koštana nazivaju "lažljivcem" i "čovjekom koji ima obraz kao đon od cipele" jer je tajno sa tri TLM-ova računa, bez znanja ostalih članova Uprave i Nadzornog odbora, isplatio svojim partnerima Viator-Vektoru 10.744.402,04 kuna, u periodu od lipnja do prosinca 2006. godine.

Koštan je tom prilikom za Slobodnu Dalmaciju prvo izjavio kako "nije isplaćeno ništa, pregovori su u tijeku", a zatim nakon što su objavljene potvrde bankovnih transakcija, promijenio priču te za Šibenski list izjavio kako "ništa nije skrivao, za isplatu su svi znali".

"Čovjek ima vrlo visoko mišljenje o sebi, pa kad kaže svi u TLM-u, on misli samo na sebe, jer on sebe smatra TLM-om pa se tako i ponaša. Postavlja se pitanje na koga on točno misli kad kaže TLM, jer ostali članovi Uprave ni Nadzorni odbor nemaju veze s tom isplatom." - stoji u današnjem priopćenju Sindikata TLM-a.

"Ima li pravne države kad je predsjednik Uprave TLM-a Ivan Koštan u pitanju ili pravna država vrijedi samo kad su obični ljudi u pitanju? Da je pokojni Miljenko Smoje živ, kladio bi se u sve svoje libre da Koštana neće smijeniti, a kamoli zatvoriti." - poručuju iz TLM-ovog Sindikata.

Želeći saznati i "drugu stranu" ove priče, kontaktirali smo gospodina Koštana i zamolili ga da nam objasni cijelu situaciju. "Nemam komentara. Ja sam sve svoje već rekao. Ne mogu ovo komentirati dok ne znam šta opet hoće. Neka oni samo pišu." - rekao je Koštan u kratkom razgovoru za Index.

I.M.

Pročitajte više