Jadranka Kosor izabrana za predsjednicu zagrebačkog HDZ-a

DOSADAŠNJA predsjednica HDZ-ova povjerenstva za Grad Zagreb, Jadranka Kosor, na današnjoj izbornoj skupštini, izabrana je, kao jedini kandidat, za predsjednicu zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a na mandat od četiri godine.

Također su izabrani i novi članovi Gradskog odbora HDZ-a i izaslanici za 9. Opći sabor HDZ-a, koji bi se za dva tjedna trebao održati u Rijeci, te članovi Nadzornog odbora.

Zahvalivši na povjerenju u ime izabranih, Jadranka Kosor najavila je da će u idućem mandatu raditi na pripremi stranke za lokalne i za predsjedničke izbore iduće godine, te za slijedeće parlamentarne izbore.

Također je rekla da će sa svojim suradnicima, uz ostalo, raditi na novim projektima na socijalnom i gospodarskom planu, te rješavanju prometnih problema u Gradu Zagrebu, ocjenjujući da ih očekuje puno posla.

Jadranka Kosor izrazila je uvjerenje da će svojim radom još više poboljšati visok HDZ-ov rejting u Zagrebu.

U radu izborne skupštine zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, sudjelovalo je 380 izaslanika, među kojima i potpredsjednik Vlade Andrija Hebrang, ministar kulture Božo Biškupić, a u prijepodnevnom dijelu nazočni su bili i predsjednik stranke i premijer Ivo Sanader, predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, te članovi vlade Marina Matulović-Dropulić, Miomir Žužul i drugi visoki stranački dužnosnici.



(Hina) xdm ysp

Pročitajte više