Jandroković: HDZ ima dobre izglede da dobije izbore u Zagrebu, ali nećemo vam reći tko je kandidat

Foto: Hina

U ZAGREBAČKOM HDZ-u održane su redovite sjednice proširenog Predsjedništva Gradskog odbora i Gradskog odbora. Na sjednicama je sudjelovao i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.

On je u razgovoru za Novu TV rekao kako HDZ ima dobre izglede na izborim au Zagrebu.

"Razgovarat ću s kolegama o tome kako idu pripreme za izbore i onome što bi u ovom trenutku bilo najbolje za HDZ. Potom ćemo - u konzultacijama sa Središnjicom - donijeti najbolje odluke za stranku. Optimistični smo - vjerujemo da postoje jako dobri izgledi za HDZ u Gradu Zagrebu.

Postoje razni pritisci iz javnosti i medija da izađemo sa svojim kandidatom, no još ćemo pričekati jedno vrijeme te ćemo onda donijeti odluke za koje vjerujem da će iznenaditi konkurenciju. Mnogo stranaka u mnogo gradova i županija još uvijek nije izišlo s kandidatima. Mi smo već u dosta sredina odredili svoje kandidate. Vrlo skoro to će biti i u Gradu Zagrebu. Ima još dovoljno vremena. I g. Mikulić je jedan od kandidata, ima ih još nekoliko. O svemu tome uskoro ćemo donijeti odluke", rekao je Jandroković, a objavio HDZ na svojim stranicama.

Pročitajte više