Njonjo: Tuđman je bio državnik, Mesić je s ljudima išao na kave, a Milanović je klaun

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

PREDSJEDNIK sabora Gordan Jandroković ponovno je predsjednika države Zorana Milanovića nazvao klaunom.

Na upit novinara da prokomentira najnovije izjave u sukobu premijera i predsjednika Jandroković je rekao: "Gledajte, ja sam ovdje došao iskazati povjerenje HDZ-ovim kandidatima. Ovo što govori taj klaun Milanović mi je zadnja rupa na svirali", prenosi N1 Jandrokovićevu izjavu.

Nastavio je o Milanoviću.

"Što on radi? Klatara se po Hrvatskoj svaki dan, lupeta čitav niz besmislenih tema, uvreda na račun drugih ljudi. Sad želi izabrati sutkinju Vrhovnog suda kako bi osudila HDZ. Besmislen je da besmisleniji ne može biti", nastavio je.

Jandroković je nabrojao i kako će se pamtiti hrvatski predsjednici.

“Tuđmana ćemo pamtiti kao državnika, Mesića kao predsjednika koji je išao s ljudima na kavu, a Milanovića ćemo pamtiti kao klauna predsjednika”, rekao je. Na upit sa strane kako će se onda pamtiti Kolinda Grabar-Kitarović, rekao je kako će nju pamtiti kao veselu predsjednicu koja je išla na utakmice.

Milanovića nazvao strvinarom

Predsjednik sabora ponovio je i kako mu je predsjednik države smiješan te kako misli da se uplašio za sebe po izbijanju afere Janaf.

“Jeo je ostatke hrane kao strvinar u tom famoznom klubu. Ne kao orao kako on sebe vidi, nego kao strvinar”, rekao je Jandroković.

“On to pokušava zamutiti optužujući druge, slušajte ga kako govori, to nije predsjednički, to je klaunski. Ostat će zapamćen kao klaun”, ponovio je još jednom.

"Govorio je da je korona slična karijesu pa da je manje opasna od gripe, pa je otkriveno da je bio u tom famoznom Klubu dva dana nakon potresa u lockdownu i jeo ostatke hrane. Kao strvinar. Ne kao orao, kako je sam sebe nazvao. Gdje mu je sram da danas govori da ljudi iz Stožera ne čitaju epidemiološke udžbenike. Da ih je čitao ne bi govorio takve gluposti", rekao je Jandroković. 

"O takvom čovjeku uopće ne treba trošiti riječi", zaključio je Jandroković. 

Pročitajte više