VIDEO Janica nije prva, policija je privodila i zbog zviždanja Milanoviću

IAKO se SDP-ovci od subote navečer na društvenim mrežama i po medijima opravdano zgražaju nad munjevitim privođenjima ljudi koji vrijeđaju državne dužnosnike, prigodno su zaboravili da je policija tako postupala i kad su oni bili na vlasti.

>> Priveden 61-godišnjak jer je zviždanjem uvrijedio Milanovića

Naime, na proslavi Dana pobjede i dominske zahvalnosti u Kninu policija je privela jednu osobu koja je zviždala i urlala parole protiv tadašnjeg premijera i šefa SDP-a Zorana Milanovića.

Razlog privođenja bio je isti onome koji je policija iskoristila kao izgovor za privođenja nakon nedavnog incidenta na Braču - famozno "narušavanje javnog reda i mira".



"Jučer oko 11,30 sati na Trgu A. Starčevića zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira od strane više osoba koje su za vrijeme govora visokih državnih dužnosnika zvižducima, vikom i galamom remetili javni red i mir. Vezano za isto, u PP Knin je dovedena jedna osoba protiv koje slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Za tu osobu je utvrđeno da je uz viku, galamu i zviždanje vrijeđala visokog državnog dužnosnika. Kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja drugih počinitelja ovog događaja se nastavlja", poručili su tada iz Policijske uprave šibensko-kninske, čiji djelatnici su zbog zviždanja Milanoviću ekspresno priveli 61-godišnjaka.

Pročitajte više