Je li bivši šef navijača Uskoku priznao dilanje slika Tolušića? On tvrdi da nije

Screenshot: HRT

U KONTEKSTU onih na koje se sumnja da su plasirali fotomontaže ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića s prostitutkom i kokainom, u medijima su se spominjali poduzetnik Claude Jambrušić i Kruno Grlević.

Čini se da je u tom smjeru išlo i istraživanje Uskoka jer su Grlevića, kojeg dio javnosti zna kao bivšeg predsjednika Udruge navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, pozvali u Uskok gdje je dao iskaz.

Grlević za Index: Dao sam iskaz Uskoku, ali nisam priznao dilanje fotografija

Grlević je u kratkom razgovoru za Index potvrdio da je dao iskaz u Uskoku o fotomontažama Tolušića, no tvrdi da nije priznao posredovanje u dilanju lažnih fotografija medijima, kako su objavili neki mediji.

"Istina je da sam dao iskaz, ali ne odgovara istini ono što je objavljeno. Zbog istrage ne mogu ništa detaljnije kazati", rekao je za Index Grlević.

Uskok: Ne komentiramo predmete u kojima se provode izvidi

U popodnevnim satima oglasio se i Uskok.

"O predmetima u kojima se provode izvidi, koji su sukladno zakonskim odredbama tajni, ne dajemo informacije", rekao je Hini glasnogovornik Uskoka Vuk Đuričić.

Dugogodišnji poznanici

Grlević i Jambrušić, koji se i javno sukobljavao s Tolušićem, navodno su dugogodišnji poznanici, a bavili su se i istim poslovima. 

Podsjetimo, tjednik Nacional u siječnju je objavio fotografije navodnog ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića na kojima se navodno u društvu prostitutke sprema konzumirati kokain, za koje su ustvrdili da su montirane, a to im je, pisali su, potvrdila i SOA.

Slike navodnog Tolušića s prostitutkom i kokainom

Na fotografijama se vidi navodni ministar Tolušić koji sjedi u fotelji, a u krilu mu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lica su im zamućena, a na jednoj fotografiji čini se kao da se muškarac sprema ušmrkati kokain.

Tolušić je komentirao montirane fotografije te poručio kako očekuje da će policija i DORH vrlo brzo odraditi posao.

"Bandi koja se zaigrala poručujem da se namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere", kazao je Tolušić.

Pročitajte više