JESTE LI JE VIDJELI? Već pet dana traje potraga za 13-godišnjom Barbarom, otac tvrdi da je oteta

Foto: nestali.hr

VEĆ pet dana traje potraga za maloljetnom Barbarom Vidović. Ona je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju nedaleko Crikvenice i otada joj se gubi svaki trag.

Barbara ima 13 godina, dugu crnu kosu i velike zelene oči. Na čelu između obrva ima ožiljak okruglog oblika od vodenih kozica. Jače je tjelesne građe, četvrtastog lica i dosta je visoka za svoju dob. Njezini podaci objavljeni su na stranici nestali.hr.

Barbarini roditelji uvjereni su da se djevojčica nalazi u Ogulinu s mladićem s kojim se dopisivala na Facebooku i s njegovom obitelji. Mladić s kojim se dopisivala, prema tvrdnji roditelja, ima oko 16 godina. Zabrinuti otac stupio je u kontakt s majkom tog dječaka, romske nacionalnosti.

"Potvrdila mi je da su djeca zajedno, ali kaže da ne zna gdje su", kaže za Index uznemireni otac i dodaje kako majci dječaka jednostavno ne vjeruje u to da ne zna gdje su djeca.

"Tko zna gdje su, tamo po tim šumama, šupama, tko će znati", ogorčen je Anton Vidović koji se, revoltiran činjenicom da policija pet dana nije uspjela ući u trag njegovoj kćeri i nekoliko godina starijem momku, za pomoć obratio medijima. Tim više što strahuje kako njegova kći usred noći nije nestala svojom voljom.

Otac tvrdi da su je namamili i oteli

Otac, naime, strahuje da su njegovu kćer namamili da izađe iz kuće i da je negdje drže pod prisilom.


Susjedi su nam potvrdili da je policija i danas bila kod Vidovićevih, ali očito bez nekog većeg uspjeha te kako djevojka ni po čemu nije bila problematična, upravo suprotno – mirna i povučena.

Potragu za školarkom sigurno otežava činjenica da sa sobom nije ponijela mobitel, pa je policija ne može locirati na taj način.

Ako imate bilo kakve informacije o nestaloj djevojčici, obratite se policiji ili na nestali@nestali.hr.
 

Pročitajte više