Jezivi detalji ubojstva tiktokerice u Srbiji: Ugušio ju je pa izrezao dijelove tijela

Foto: TikTok

Danas je u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu saslušan Ognjen D. (33) zbog sumnje da je na podmukao i svirep način ubio transrodnu djevojku i tiktokericu Nou Milivojev (18).

Raskomadani dijelovi tijela djevojke pronađeni su u stanu osumnjičenog u Beogradu, a nalazili su se u vrećama i kantama. Majka ubijene jučer je za Blic ispričala da je ubojica s njezinom kćeri bio godinu dana u vezi te da ju je tukao. Rekla je da se nada da će Ognjen D. dobiti najstrožu kaznu. Majka djevojke nazvala ga je manijakom i psihopatom.

Lokalni mediji pišu da na Ognjena D. glase tri IT firme u Srbiji. Noa se vodila kao nestala od 17. lipnja, kada se zaputila dečku u Beograd. On je tada rekao da nije stigla k njemu. Osumnjičenom se na teret stavlja kazneno djelo teškog ubojstva za koje je predviđena kazna doživotnog zatvora, piše Blic.

Ognjen D. na saslušanju se branio šutnjom, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi obranu.

Dijelove tijela stavio u kemikaliju

U priopćenju Višeg javnog tužiteljstva navodi se da je tužiteljstvo sucu Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom 33-godišnjaku odredi pritvor da ne bi utjecao na svjedoke, ponovio kazneno djelo u kratkom vremenu i zbog uznemirenosti javnosti.

Prema naredbi o provođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u vremenu od 17. lipnja do 6. srpnja, u stanu u kojem stanuje u centru Beograda Ognjen D. na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev.

Više tužiteljstvo navodi da je Ognjen D., kada je Noa došla k njemu u stan, ušao s njom u verbalni i fizički sukob. Navode da ju je najvjerojatnije ubio davljenjem te da je nožem izrezao tijelo na više dijelova, prenosi Blic.

"Potom je dijelove tijela rasporedio u veću PVC kutiju, manju PVC bačvu, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga usipao zasad nepoznatu kemikaliju. Htio se kemijskim putem riješiti dijelova tijela pokojne, što se odnosi na tkivo i kosti, i tako se lakše osloboditi tijela i sakriti sve tragove", navelo je tužiteljstvo.

Pročitajte više