Još jedan kandidat: Primorac od ponedjeljka službeno u utrci za predsjednika

BIVŠI ministar znanosti i obrazovanja Dragan Primorac u ponedjeljak će u zagrebačkom hotelu Westin objaviti kandidaturu za predsjednika države. Posljednjih mjeseci obišao je, kaže, sve krajeve Hrvatske, susreo se s desecima tisuća ljudi koji ga podržavaju u kandidaturi.

Nova nada za razvoj moderne Hrvatske

"Građani Hrvatske traže novi smjer, novo vodstvo koje može osigurati viziju promjena u budućnosti i dati novu nadu za razvoj moderne Hrvatske. Razočarani su i umorni od korupcije na svim razinama, uključujući i korupciju političkog sustava. Građani su željni svježih ideja za poboljšanje gospodarstva, rast zapošljavanja i jačanje hrvatske pozicije na međunarodnoj sceni. Znakovito je da građani u velikoj većini smatraju da im je potrebno vodstvo bez stranačkog etiketiranja i političkih borbi koje iscrpljuju hrvatsko društvo", kaže Primorac.

Svoj forte vidi u iskustvu, poštenju, mladosti, energiji, borbi protiv podjela i međunarodnom ugledu. "Sve su to razlozi da preuzmem vodstvo kao novi hrvatski predsjednik", drži Primorac.

Pročitajte više