Nakon Zagrepčanke i čovjek iz Solina zatekao auto namazan izmetom u Trogiru

Foto: Facebook

NAKON Zagrepčanke kojoj su u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i potrgali brisače, Dalmatinskom portalu se javio još jedan čovjek iz Solina koji je doživio istu stvar.

"Meni su četiri stakla na lijevoj strani mog Renaulta bila zamazana izmetom. Nisam to fotografirao, samo mi je bilo na umu da što prije dođem do praonice i skinem to s auta", kaže Solinjanin. 

Automobil je parkirao na predjelu Balančane kraj stambenih zgrada. Renault je na tom mjestu bio tri dana.

Solinjanin smatra da napadi izmetom u Trogiru nemaju veze s nekakvim revoltom prema "Purgerima".

"Nije to zbog tablica nego se želi uputiti poruka da se na tom mjestu više ne ostavlja auto. Ne znam kako bi se drukčije to trebalo shvatiti. Mislim da je moj Renault smetao nekome od stanara iz obližnjih zgrada", kaže on za Dalmatinski portal.

Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas

Podsjetimo, Zagrepčanka je tijekom vikenda na Facebooku objavila da joj je netko kvaku na automobilu namazao izmetom te usput potrgao brisače. Auto je stajao na istom mjestu tri dana.

"Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, Corona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantene, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku, jer tamo turistima ne mažu govnom kvake i ne trgaju brisače. Također izdaju račune i ne pokušavaju te opljačkati, jer imaju pametnijeg posla, a i smisao za turizam", napisala je ogorčena žena iz Zagreba koja je s obitelji ljetovala u Trogiru.

Slučaj nisu prijavili policiji

"Išli smo iz Zagreba u Trogir prijateljima na 3, 4 dana. Auto smo ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parkirnom mjestu, nismo parkirali na divlje niti ikome zauzeli mjesto. Kada smo došli do auta u subotu, našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svjedoka, a i policija ne bi istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami", rekla je u izjavi za Večernji list.

Pročitajte više