VIDEO Policija istražuje paljevinu luksuznih automobila u Solinu, šteta je ogromna

Foto: Index

POLICIJA je i jutro poslije bila vrlo aktivna na zgarištu u Solinu, pred kućom građevinskog poduzetnika kojem su sinoć malo prije ponoći zapaljeni skupocjeni terenac Porsche Macan te kupe Mercedes SLK. Vozila su nova, šteta je astronomska. Vlasnik je u šoku, ne pamti da je bilo nekakvih neriješenih situacija koje su mogle isporovocirati ovakvu odmazdu.

Kada se razdanilo, policija je prionula očevidu. Utvrdilo se kako vozila ipak nisu zapaljena Molotovljevim koktelom, nego je netko prolio zapaljivu tekućinu i potpalio.

Ovim je nastavljen čitav niz paljevina automobila po širem splitskom području u posljednje vrijeme. U Omišu je gorio automobil nagrađivanog policajca, u Splitu su tri noći zaredom gorjela vozila vlasnika kafića, sutkinje i još jedne osobe. Policija dosad nije imala uspjeha u razrješenju ovih kaznenih djela.




Inspektori su sve detaljno pregledali, razgovarali su s poduzetnikovom obitelji, ali i susjedima. Primijetili smo i da kuća građevinskog poduzetnika također ima video nadzor, no pretpostavlja se da su za to znali i počinitelji. 

Pročitajte više