Kad ljubav zaboli: Otac kćeri slomio nos zbog krivog odabranika!

ADIL BUNJAKU ponovno je izmlatio svoju 19-godišnju kćer, kojoj već dulje zamjera vezu s Michelom Nakićem, Šibenčaninom koji je oženjen, ima dvoje djece, ali i stotinjak kaznenih prijava, uključujući i jednu za pokušaj ubojstva.

Ne smije u stan s kćeri

Bunjaku je kćeri neku večer slomio nos, a dobio je i on pokoji udarac dok se opirao policiji pri uhićenju. Spazili su ga, naime, ispred stana u Svačićevoj u centru Splita. Nije se htio zaustaviti, no policajcima ipak nije umakao.

Odveli su ga u postaju pa u bolnicu, gdje su mu ustanovili trzajnu ozljedu vrata. Prekršajni sudac ga je spremio na 15 dana u pritvor. Osudio ga je, inače, na mjesec dana zatvora, ali i na zaštitnu mjeru udaljavanja iz zajedničkog stana na pola godine.

Na zeta sjekirom i nožem

Prije dvije godine Bunjaku se oštro obračunao sa svojim zetom nakon što je od tada 17-godišnje kćeri iznudio priznanje udarajući je stolicom po leđima. Nakić ga je zvao na razgovor, no Bunjaku se pojavio sa sjekirom i nožem u rukama. Neželjenog zeta je izudarao i porezao, a "satrao" je i njegov skuter. Završio je u pritvoru na mjesec dana, a kći je iskoristila priliku i pobjegla od kuće. Pronašli su je nakon nekoliko dana i predali Centru za socijalnu skrb. Otkrilo se da je zatrudnjela, a da je otac djeteta nesretni Nakić...

Pročitajte više