Kamera u karlovačkoj trgovini više nije iznad kabine za isprobavanje rublja

NAKON što je karlovački portal tijekom vikenda objavio kako se kamera u trgovini s donjim rubljem nalazi točno iznad kabine za presvlačenje, reagirala je policija ali i vlasnici dućana, Iris Moda.

Kako je izvijestila marketing menadžerica Iris Mode Ljiljana Jakovljević istina je da se kamera nalazila iznad kabina za presvlačenje no radi se o statičnoj kameri koja je snimala ulaz prodavaonice i police a ne prostor u kabini. Jakovljević dodaje kako je isto utvrdila i policija.

U reagiranju objašnjava i kako je do kamere iznad kabina došlo bez ikakve namjere te da su prilikom preuređenja premještene kabine, a kamera je ostala na mjestu na  kojem je bila.

"Osoba koja prati video nadzor, nije nas upozorila na poziciju kamere, budući da prilikom pregleda snimki, nije uočila ništa neuobičajeno", tvrdi menadžerica te dodaje kako na vratima i izlozima svih njihovih prostora stoji naljepnica da je prostor pod video nadzorom.

"Žao nam je ukoliko bilo tko od kupaca smatra da je pozicijom kamere bila narušena njegova privatnost, te obavještavamo cijenjene kupce branda Palmers da je položaj kamere već danas promijenjen i da se kamera više ne nalazi iznad kabina za presvlačenje", obavijestila je Jakovljević.

Pročitajte više