Kamion naletio na tri cure u Lovranu. Poginula djevojka (23), drugoj se bore za život

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Kod hotela Park u Lovranu oko 11 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula mlada djevojka.

Djevojka je smrtno stradala kada je na nju i još dvije djevojke na nogostupu naletio kamion.

Na djevojke na pločniku naletio kamion. Poginula 23-godišnjakinja iz Daruvara, drugoj djevojci se bore za život

Novi list javlja da je još jedna djevojka teško ozlijeđena i da je u životnoj opasnosti. Treća od tri djevojke na koje je kamion naletio na pločniku lakše je ozlijeđena. 

Kako je javio Mojportal, u nesreći je poginula Stela Novaković (23) iz Daruvara. Stela je studirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu riječkog sveučilišta. 

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Promet od centra Lovrana u smjeru Mošćeničke Drage i obratno odvijao se naizmjence. 

Policija: Teretnim vozilom upravljao hrvatski državljanin

Policija se priopćenjem oglasila u popodnevnim satima. Kažu kako je teretnim vozilom upravljao hrvatski državljanin te da se još utvrđuju sve okolnosti događaja. 

"Danas je na području Lovrana smrtno stradala mlađa ženska osoba, dok je još jedna ženska osoba mlađe životne dobi ozlijeđena.

Očevidom, koji su na mjestu događaja proveli policijski službenici, rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Rijeke.

Prema dosadašnjim saznanjima u navedenom događaju sudjelovalo je teretno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja", priopćila je primorsko-goranska policija.

Uskoro opširnije

Pročitajte više