Kapetan Pojišana šokiran optužbama: "Možda sam nešto i rekao, pa dnevno mi jebu mater 30 puta"

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

SPLITSKA policija danas je obavila razgovor s Teom Pavićem, zapovjednikom broda Pojišan Lučke kapetanije. Već su protiv njega digli optužni prijedlog za prekršaj protiv javnog reda i mira, a danas su razgovarali na temu prijave za prijetnju koju je protiv njega podnio Vlado Kalauz.

Kalauz tvrdi da mu se Pavić, vidno pijan, u prostorijama Lučke uprave unio u lice i zaprijetio da će ga sasjeći. Kazao je i da je Pavić uhvatio za majicu mladića njegove kćeri koji je u tim trenucima pisao prijavu protiv njega, i to zbog incidenta koji se sat vremena ranije dogodio na Zapadnoj obali.

Mladić je tvrdio da ga je Pavić verbalno napao jer je mislio da će pokušati natočiti gorivo prije Pojišana. Kalauz nam je ustvrdio da to nije bio slučaj, nego da je mladić samo htio pozdraviti šefa firme za koju radi.

"Imali smo kontakt dva puta po deset sekundi"

Pavić je zgrožen optužbama koje su protiv njega izašle u medijima.

"Ma to je sve laž, ja sam imao kontakt s Kalauzom i tim mladićem po desetak sekundi, ništa više od toga. Puno je danas tih nabrijanih tipova s gumenjacima i mobitelima. Došli smo s terena, imali smo 9 globa taj dan i svi su mi jebali mater. Rekao sam momku: "Di se guraš?", a on je odmah krenuo zvati neku svoju tetu, prijetio je ministarstvima. Uhvatio se jednog mog momka, srećom, on je vrlo stabilan pa se to riješilo nekako", priča nam Pavić.

"Otišao sam jer sam vidio da su ovi iz Kapetanije na njihovoj strani"

Potom je došao u Lučku kapetaniju predati novac koji su prikupili. Mrak mu je pao na oči kada je vidio mladića sa Zapadne obale.

"Pa di to ima?! Mali sidi u Kapetaniji i piše prijavu?! Bio sam nervozan, nisam ni ja od kamena, svaki dan mi 30 ljudi jebe mater, možda sam i nešto rekao, ali neka pogledaju tko sam ja, imam 58 godina, nikoga nisam ni ubio, ni pokrao. Evo, danas su me opet pokupili radi ove optužbe za prijetnju", žali se kapetan Pavić.

Pitali smo ga jesu li ga testirali na alkohol. Nismo dobili odgovor. Pitali smo i je li istina da se udaljio iz službe prije no što je za to došlo vrijeme.

"Došao sam s terena, imam pravo na pasivno dežurstvo. Kada sam vidio kuda sve to vodi, ja sam se maknuo. Išao sam ća. Ovi prite, a ovi iz Kapetanije su bili na njihovoj strani", kazao nam je Pavić.

Pročitajte više