Karamarko strpao Gotovinu u Haag, a sad koristi zajedničke slike za promociju HDZ-a

Screenshot: Facebook

KRAJEM kolovoza general Ante Gotovina susreo se u Zadru na kavi sa čovjekom koji ga je poslao u Haag. Tom prilikom Karamarko je okupljenim novinarima rekao kako se za kavu s Gotovinom dogovarao već duže vremena te kako se ne radi o predizbornom potezu.

> Gotovina popio kavu s čovjekom koji ga je spremio u Haag

"Naši su generali nadstranačka priča, pustimo ih da to budu i dalje... A mi ćemo na izborima i tako pobijediti, nama ne treba njegova podrška na način da ga petljamo u politiku. Gotovinu cijeni narod, cijene ga HDZ i ostale stranke i neka bude ono što jest", rekao je tada Karamarko.

Dva mjeseca kasnije, s ulaskom u predizbornu kampanju, Tomislav Karamarko pogazio je svoju riječ. Tako se na službenim Facebook stranicama HDZ-a, ali i Tomislava Karamarka, putem plaćenih oglasa HDZ reklamira koristeći upravo fotografije Ante Gotovine.

S obzirom kako je HDZ jučer iskoristio Enu Šarac, djevojku oboljelu od raka, u svrhu promocije u predizbornoj kampanji, manipulacija podrškom generala Gotovine, koji je otvoreno rekao kako ne želi ulaziti u politiku i podržavati nijednu stranku, ni najmanje ne čudi.

> Ljigavije ne ide: Vaso na HDZ-ovom skupu tražio djevojku s rakom da Karamarku da krunicu

Pročitajte više