Karamarko se opet sramoti: Nema pojma o kojim reformama treba razgovarati s MOST-om

Foto: FAH

PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko od izborne noći, kao i ostatak Domoljubne koalicije, tvrdi kako je njihov program (čijih 5 točaka nije uspio upamtiti) bliži MOST-u nego što je SDP-ov. Danas je izjavio kako će kroz desetak dana biti završeni pregovori s MOST-om, javlja N1. Međutim, Karamarko ponovno ima problema s memorijom, pa nije baš uspio zapamtiti o čemu treba razgovarati s MOST-ovcima, odnosno o kojim sektorima će biti riječi.

"Kroz tjedan dana su predviđeni radovi po grupama. Kroz desetak dana bi trebalo. Dobre sam volje jer imamo program i dobre sugovornike oko tih programa", rekao je Karamarko.

HDZ-a je danas dobio ponudu MOST-a da se razgovara po sektorima, no nije zapamtio o kojim.

Ne zna o kojim sektorima treba razgovarati MOST-om, a tvrdi da su programski bliski

"Dobili smo ponudu jutros da razgovaramo po sekcijama čini mi se, ali nisam baš zapamtio, o pravosuđu, obrtništvu i tako dalje. To je dobro. Pokazat ćemo da imamo programe na kojem smo radili tri godine", izjavio je Karamarko i još jednom pokazao da nije u stanju nabrojati reforme i promjene za koje tvrdi da se zalaže skupa s MOST-om.


Karamarko je rekao kako respektira MOST te da o njima razmišlja kao o homogenoj stranci, bez obzira što su već u prvim danima nakon izbora prošli dosta nemirno razdoblje.

"MOST je realna pojava i treba ih respektirati. Ja nisam politički ljubomorko. Osvojili su 19 mandata i sad imaju 18. Oni trebaju biti homogeni, i spremni su za reforme."

Nije htio odati koliko je Domoljbna koalicija skupila potpisa.

"Ne bih o tom govorio, stvari se kreću u tom smjeru i zadovoljan sam."

Pročitajte više