Karlovački župan režirao turistički spot. Kakav vam je?

Foto: Karlovačka županija

U KARLOVCU je jučer predstavljen spot "In heart of Croatia". Radi se o spotu turističke zajednice kojim se promoviraju turistički kapaciteti i prirodne ljepote Karlovačke županije. Kao podrška HDZ-u koji vlada županijom, na premijeru su došli Gordan Jandroković, ministar turizma Gari Cappelli i ministrica Nada Murganić.

Njihov domaćin, karlovački župan Damir Jelić, jedan je od režisera turističkog spota. Za glazbu se pobrinuo poznati hrvatski glazbenik i skladatelj Rajko Dujmić.

„Uspjeh ne može izostati ni u jednom poslu koji se radi s emocijama. Zato je bilo prekrasno surađivati s ljudima kao što je Rajko, jer on to radi s emocijama i s iskustvom. Ovaj spot nije namjenski, već je pravi umjetnički izričaj. Iz njega će proizaći nekoliko kraćih videa, koji će prikazivati specifične segmente – cikloturizam, gastronomiju, rafting na rijekama, povijesne utvrde. Tek tada će spot imati svoj pravi smisao i na pravi način proširiti glas o karlovačkim ljepotama i raznovrsnosti turističke ponude ovoga podneblja“, rekao je na premijernom predstavljanju župan Damir Jelić.

Spot počinje, jasno, imenom spota na latinici i - glagoljici. Video traje četiri i pol minute, a u njemu se izmjenjuju prirodne ljepote, prizori gradova te povijesne građevine.

Što vam se čini?

Pročitajte više