Katolički ekstremist Batarelo: "Sramota je da se obrazovanje prepusti militantnim sekularistima"

Foto: Hina

KATOLIČKI ekstremist Vice John Batarelo bijesan je zbog činjenice što bi kurikularnu reformu mogli preuzeti sekularisti. Vice Vicent John Batarelo ne skriva svoja ekstremno katolička uvjerenja kojima bi obojio cijelo društvo. U širu javnost Batarelo svoje stavove i planove za društvo plasira kroz udrugu Vigilare koja se posebno žestoko zalaže za potpunu zabranu pobačaja.

Jučer se putem Facebooka osvrnuo na činjenicu što bi HNS mogao doći na čelo kurikularne reforme.

"SRAMOTA! (znate dobro o čemu govorim) Samo se još treba prepustiti obrazovanje militantnim sekularistima i neo marksistima i izdaja će biti potpuna.

Najava: našu djecu NEĆETE indoktrinirati. No surrender", napisao je Batarelo.



Batarelo je krajem prošle godine napao ministra Kujundžića jer ne planira zabraniti pobačaj.

"Molim vas ministre, nemojte govoriti u istoj rečenici... da, ja sam vjernik, osobno sam protiv pobačaja ALI... (znate ne smijem imati jasan stav, i plus nerođeni nisu glasači). A vezano za "dan poslije pilule" isto kao njegov prethodnik Nakić, "pa to se ne može zabranjivati". Čemu zakoni služe ministre, zašto uopće imamo zakone? Koji babykiller stav i promicatelj neodgovornog i promiskuitetnog ponašanja. Jadno. A na pitanja da li mijenjati zakon o pobačaju - ništa... ", napisao je Batarelo u listopadu.


 

Pročitajte više