Kći britanskog svećenika pala kroz prozor "pod sumnjivim okolnostima"

19-GODIŠNJA kći vikara, Rosimeiri Boxall, umrla je od posljedica pada s trećeg kata kuće, a policija je zbog navodne umiješanosti uhitila 13-godišnju djevojčicu.

Rosimeiri je pretrpjela teške unutarnje ozljede i preminula je na putu u bolnicu. Motivi za uhićenje 13-godišnjakinje su najvjerojatnije bili iskazi susjeda, koji su tvrdili kako su iz kuće u jugoistočnom dijelu Londona čuli glasnu buku.

"Čula sam nekog tipa koji je strašno urlao nešto poput - Nemoj je dirati, ostavi je na miru. Zvučalo je kao svađa dvojice muškaraca i djevojke. Onda sam čula tupi udarac o pločnik", izjavila je za Sun jedna susjeda. Policija je u stanu pronašla i uhitila 13-godišnji djevojčicu i 17-godišnjakinju koju su sinoć ispitali u postaji.

"Prizor je bio prestrašan, pločnik je bio prekriven krvlju i ljudi su provirivali kroz prozore kuća. Djelatnici Hitne pomoći su je oživljavali više od  20 minuta", tvrdi susjeda. 53-godišnji otac nesretno preminule djevojke, svećenik Simon Boxall proveo je cijeli dan tješeći ženu i sina. "Još smo u šoku i ne znam što bih rekao. Pričekat ćemo što će reći policijska istraga", kazao je.

J.M.

Pročitajte više