Kerum novinarima: Naučite se pristojnosti pička vam materina!

ŽELJKO KERUM imao je neočekivani i sasvim neopravdani ispad tijekom finalne večeri Splitskog festivala. Zabezeknuti pripadnici sedme sile promatrali su i sa zgražanjem slušali salvu psovki koje je splitski gradonačelnik sasuo novinarskoj ekipi emisije Red Carpet, čija su ga provokativna pitanja očito izbacila iz takta.

Novinarka i snimatelj Keruma su zaustavili u prolazu i tražili od njega izjavu. Splitski gradonačelnik nije bio raspoložen za razgovor, ali uporna novinarka nije odustajala i pokušala je od splitskog gradonačelnika izvući barem pokoju riječ. Kerum je, pak, ostao nijem te je pobjegao od novinarke i snimatelja, samo da bi se odmah zatim okrenuo, vratio natrag i počeo psovati.

"Oboje ćete dobiti otkaz", zaprijetio je splitski gradonačelnik novinarki i snimatelju, te počeo vikati kako im ništa neće reći i kako ne mora on odgovarati na njihova pitanja psujući im pritom majke. "Naučite se pristojnosti i gonite se u pičku materinu", galamio je Kerum prije nego ga je okružila svita iz gradonačelnikovog ureda koja ga je napokon uspjela primiriti.

Pročitajte više