Kerumovi ljudi: SDP-ovci opet "picali" sjednicu splitskog Gradskog vijeća

SDP opet ide uz dlaku Kerumu. Na početku današnje sjednice Gradskog vijeća Splita, na kojoj bi se Duško Mucalo ponovno trebao postaviti na čelo HNK, nema šefa Marina Jurjevića i pobočnika mu Gojka Čepe. Gdje su, ne zna se. Uredno su se ispričali predsjednici Nevenki Bečić.

Lažno oporbenjaštvo Marina Jurjevića

Lažno oporbenjaštvo splitskih SDP-ovaca opet se tako pokazalo na djelu. Stalno to rade. Kada god Kerumu nedostaje po koji glas, a to je zbog odlaska vijećnika Boška Knezovića u bolnicu postalo kronično, nema njih... Jurjević obično bude zauzet obavezama u saborskom odboru i putovanjima po svijetu, Čepo vjerojatno marljivo sprema ispite...

SDP glumi oporbu Kerumu

Pakt Keruma s Jurjevićem nije neko iznenađenje. U svoje doba njih dvojica su trgovali šećerom, a sada trguju politikom. Baja se pravi da je oporba, ali to ne može biti dalje od istine. Pokazalo se to još jednom.

Sjednica splitskog Gradskog vijeća održava se nakon dvomjesečne pauze. Kerum će predstaviti izvješće o radu u prvom polugodištu, birat će se ponovno Mucalo za v.d. šefa HNK...

Pojavio se Čepo

Da li zbog kontruktivne kritike ili nekog drugog razloga, u Vijećnici se sat vremena nakon početka sjednice pojavio vijećnik Čepo... Sad će Kerum biti na "mukama".

Pročitajte više