Kod Novog Marofa zaustavili mladića i u autu mu pronašli hrpu droge

Foto: PU varaždinska

POLICAJCI iz Novog Marofa jučer oko 19.40 sati u mjestu Ljubeščica, u redovitoj kontroli prometa, zaustavili su auto kojim je upravljao 28-godišnjak. Na zadnjem sjedištu vidjeli su torbu iz koje se nazirala prozirna pvc vrećica i izgledalo im je kao da je marihuana. 

Zbog sumnji u isto, policija ga je privela i ponudila test na droge, što je ovaj odbio. Danas su mu policajci pretražili kući i druge prostorije te automobil, a tijekom pretrage su pronašli više vrećica ispunjenih zelenom biljnom materijom nalik na drogu marihuanu ukupne težine 1.112,5 grama, droga amfetamin pakirana u pvc vrećice različitih težina ukupne težine 279,1 grama, droga MDMA pakirana u pvc vrećice različitih težina ukupne težine 29,4 grama, droga MDMA (ecstasy tablete) pakirana u više pvc vrećica ukupno 130 komada, droga DMT pakirana u pvc kutijicu ukupne težine 5.4 grama, veća količina novca, dvije precizne digitalne vage i mobitel.

Nakon provedenog vještačenja protiv 28-godišnjaka će se podnijet odgovarajuća prijava vezana uz posjedovanje istih, kao i odgovarajuća prijava vezana uz vožnju pod utjecajem opojnog sredstva, kazali su iz PU varaždinske.

Pročitajte više