Kod Solina muškarac ubio majku svoga djeteta i pokušao samoubojstvo

U KAMENOLOMU iznad osnovne škole u solinskom predjelu Sveta Kaja policija je pronašla mrtvu ženu i 26-godišnjeg muškarca ranjenog iz vatrenog oružja, koje je pronađeno pokraj njih, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Stanovnici Svete Kaje pronašli su nepomična tijela u jutarnjim satima, i o tome obavijestili policiju oko oko 7.30 sati. Policijska ophodnja utvrdila je da je žena preminula na mjestu događaja, a muškarac je reanimiran te prevezen na Hitnu medicinsku pomoć u Split.

Muškarac je trenutno u bolnici gdje liječnici saniraju njegove ozljede, koje policija još nije okarakterizirala. Očevid na mjestu događaja obavio je istražni sudac Županijskog suda u Splitu, a policija nije dala nikakve informacije o okolnostima ovog događaja.

No, prema neslužbenim informacijama, 26-godišnjak je ubio nevjenčanu suprugu jer mu nije dopustila viđanje zajedničkog petogodišnjeg djeteta, nakon čega si je pokušao oduzeti život.

Također prema neslužbenim informacijama, majka ubijene žene u ponedjeljak je policiji prijavila da je 26-godišnjak njezinoj kćeri prijetio pištoljem. Policija mu je pištolj oduzela i protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog nelegalnog posjedovanja oružja. Pokraj muškarca u kamenolomu pronađen je drugi pištolj, marke TT.

A.B.

Pročitajte više