Koja kriza? Kad Meksiko zove, PBZ šalje 50 svojih zaposlenika na putovanje

TERET recesije ili samo njezino stanje u Hrvatskoj, jednostavno ne dopire u svijest nekih pa tako PBZ usred krize na konvenciju u Meksiko šalje čak 50 svojih zaposlenika. Među njima se nalaze mahom voditelji poslovnica, osobni bankari i zaposlenici zaduženi za održavanje poslovnog odnosa s klijentima, doznaje Slobodna Dalmacija.

Spomenuta svita danas popodne preko Milana je krenula put dalekog Meksika, no iz PBZ-a tvrde kako se za troškove putovanja i smještaja pobrinula matična banka PBZ-a, Intesa Sanpaolo, koja je organizirala konvenciju istoimene grupe, koja će se održavati u Meksiku od 7. do 15. ožujka.

Isto tako, u PBZ-u su kazali kako nitko od predstavnika menadžmenta ni Uprave nije otišao na konvenciju, kojoj je cilj predstavljanje poslovne strategije u regiji, kao i razmjena iskustava među kolegama. Na putovanje u Meksiko, zaposlenici su mogli povesti izričito i isključivo svoje partnere ili supružnike, jer su to pravila matične banke.

Samo neka kasnije ne počnu jadikovati o nedostatku para i teškoj recesiji, već nek se u tom trenutku prisjete, recimo, puta u Meksiko usred recesije.

K.S.
Foto: wikipedia.org

Pročitajte više