Kolakušić: Ćipe, obećali smo ljudima da nećemo dignuti ruke za bagru iz HDZ-a

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Mislav Kolakušić oglasio se na Facebooku te je pozvao Stipu Mlinarića Ćipu iz Domovinskog pokreta da ne da potpis i ne digne ruku za vladu Andreja Plenkovića u kojoj bi bio i DP.

Kolakušić: Ćipe, ostani na strani svjetla. Ne idi u tamu, nije kasno

"Stipo, u Zagrebu na velebnom saboru u Lisinskom građanima iz cijele Hrvatske smo obećali da nećemo dati ruku onima koji uništavaju Hrvatsku. Na splitskoj rivi ponovili smo obećanje ljudima koji su nam vjerovali. Govorio si o "bagri iz HDZ-a" i sve što smo govorili tada, stoji i sada. Ništa se od tada do danas nije promijenilo, HDZ je ista, zločinačka i prevarantska organizacija kakva je bila i tada.

S Plenkovićem nije moguće postići niti jedan istinski rezultat, ni demografski, ni suverenistički, ni ekonomski, niti jedan, jer Plenković postoji da bi Hrvatsku držao točno ovdje gdje se ona danas nalazi, na dnu, kao socijalni slučaj Europske unije, kao izvor radne snage, kao kotačić u stroju koji danas uništava ne samo Hrvatsku nego i Europu svojim nakaradnim politikama.

Nemoj omogućiti Plenkoviću da u tvoje ime u Europi diže ruku za zakone za koje svi znamo da nemaju veze sa zdravim mozgom, logikom i interesima građana. Odbij sjediti na istoj strani Sabora sa "zekanovićima" i desecima bezličnih HDZ-ovih botova koji dok dižu ruke misle isključivo o svojim privatnim financijskim interesima. Vlast je prolazna, ostani na strani svjetla. Ne idi u tamu, nije kasno", napisao je Kolakušić.

Podsjetimo, Kolakušić je izborio saborski mandat na listi DP-a, no ubrzo nakon izbora obznanio je kako neće dignuti ruku za bilo kakvu HDZ-ovu vladu.

 

Pročitajte više