Kolakušić: Sa ili bez Pupovca, šurovanje s HDZ-om je i dalje izdaja građana

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MISLAV Kolakušić, izborni partner DP-a, nastavlja žestoko kritizirati ponašanje Domovinskog pokreta, stranke s kojom je bio u koaliciji. 

Sad se opet oglasio na Fejsu, gdje je napisao da je HDZ, s Miloradom Pupovcem ili bez njega, i dalje osuđena organizacija.

"Sa ili bez SDSS-a, HDZ je i dalje to što jest. Sudskom presudom presuđena zločinačka organizacija. S ili bez Pupovca, Plenković je i dalje to što jest, globalistička lutka koja pleše onako kako svira bilo koji bezimeni birokrat iz Bruxellesa.

Čovjek koji je zaslužen za odlazak barem 300.000 ljudi, mladih, sposobnih i obrazovanih. Čovjek koji je odgovoran za pretvaranje hrvatskog tržišta rada u tržite robovske radne snage iz trećih zemalja.

Čovjek zbog kojih vlasnici iseljavaju obitelji iz stanova u najmu kako bi u njih uselili krevete na kat i desetke radnika koji kao robove dovode bivši i sadašnji HDZ-ovci kroz svoje agencije i koje zapošljavaju bivši i sadašnji HDZ-ovci u svojim umreženim tvrtkama koje dobivaju milijarde eura naših novaca kroz tzv. Europske fondove.

Sa ili bez SDSS-a, šurovanje s HDZ-om je izdaja građana", napisao je Kolakušić.

Pročitajte više