Koliko dobro govoriš engleski jezik? Sudjeluj u natjecanju i osvoji vrijednu stipendiju!

Foto: PR foto

AKO VOLIŠ engleski jezik, ovo je izvrsna prilika za tebe! Prijavi se na natjecanje iz engleskog jezika i prezentacijskih vještina te svojim znanjem osvoji vrijednu stipendiju do čak 7000 eura za studij na RIT Croatia.

RIT Croatia već godinama organizira natjecanje iz engleskog jezika i prezentacijskih vještina. 

Pobjednicima natjecanja dodjeljuju se vrijedne stipendije. Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na stručne preddiplomske studije RIT Croatia. Iznos ostvarene stipendije važeći je za upis u akademskoj godini 2017./2018. te se dijeli na sve četiri godine studija.

Plus, ako želiš provjeriti svoje znanje engleskog, okušaj se u ovom zanimljivom kvizu.

Dijelimo čak 10 stipendija za najbolje!

Natjecanju mogu pristupiti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Natjecanje se odvija u dva kruga. Prvi krug natjecanja održat će se 25. ožujka u 10 sati. Više informacija možeš pronaći OVDJE. Deset najboljih sudionika osvaja stipendije u iznosima od 2 000 do 7000 eura! Za prijavu je potrebno popuniti prijavni obrazac  do 23. ožujka 2017.godine.

Zašto odabrati RIT Croatia? Studenti iz cijelog svijeta, kampusi u Dubrovniku i Zagrebu, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… Pogledaj što kažu naši studenti zagrebačkog i dubrovačkog kampusa!

Pa stoga, ako želiš biti dio jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj, ako te zanima obrazovanje te diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta – e, pa onda klik na prijavu, a mi držimo fige.

GOOD LUCK!

Zanima te više? Posjeti http://www.croatia.rit.edu/ ili nas kontaktiraj na admissions@croatia.rit.edu

Pročitajte više