Kolinda se opet javila iz Amerike, ovaj put se nasred ulice ulizivala Trumpu

Screenshot: HRT

NAKON što su na Pantovčaku danima izbjegavali medijske upite o tome što Kolinda Grabar-Kitarović točno radi u Americi, Kolinda se prije nekoliko dana oglasila za vrijeme Dnevnika HRT-a.

Za vrijeme javljanja "ispalila" je niz bisera, među kojima su i to kako "neki ljudi s kojima se sastala ne želi da se zna za to" te o kako "Hrvatska treba aktivno sudjelovati u kreiranju američke vanjske politike".

> PRED OGRADOM KAO TURISTICA Kolinda se žešće osramotila u Dnevniku

> ČITATELJI BIRAJU Koja je najgluplja Kolindina izjava iz SAD-a?

S obzirom da je njezino javljanje ispred ograde Bijele kuće, kao i dobar dio njezinih izjava, naišlo na podsmijeh šire javnosti i dijela medija, Grabar-Kitarović se odlučila na drugo javljanje - u nadi kako će umanjiti štetu.

Nasred ulice se ulizivala Trumpu

"Moram reći da sam jako zadovoljna posjetom. Malo sam optimističnija nego kad sam došla. Mislim da se ipak može puno više napraviti nego što smo to mislili.

Mislim da se predsjednika Trumpa duboko podcjenjuje kad je riječ o vanjskoj politici i strategiji koju će imati. Držim da Hrvatska ima jako puno prostora da kao saveznica SAD-a napravi puno ne samo za sebe, nego i za prostor jugoistočne Europe, a naravno - i za transatlantsku zajednicu", komentirala je svoj boravak u Americi Kolinda u novom istupu, ovoga puta nasred prometne ulice.

Je li uspjela u naumu da iz drugog pokušaja pošalje bolju sliku o sebi i svojem putovanju,ostavljamo čitateljima da procijene sami.

> Plaćamo li Kolindu da nas okolo sramoti?

 

Pročitajte više