Konzum i Coca-Cola demantiraju povlačenje, ali nešto se ipak događa

Foto: Index, Klix.ba

NAKON što je Klix.ba objavio informaciju o navodnom sukobu trgovačkog lanca Konzum i Coca-Cole, najvećeg proizvođača i distributera pića na svijetu, iz obje kompanije to demantiraju.

Informaciju da je u tijeku povlačenje svih proizvoda Coca-Cole s Konzumovih polica demantirala je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica "Konzuma BiH".

"Nije točna informacija o povlačenju proizvoda Coca-Cole. Naša dugogodišnja suradnja s kompanijom Coca-Cola se odvija neometano i nema nikakvih problema", rekla je za N1 Stojaković.

Da nema nikakvih problema u suradnji dvije gigantske kompanije za N1 je potvrdila i Alma Šahbaz iz Coca-Cole.

"Povodom te vijesti mogu reći da se suradnja Coca-Cole i Konzuma odvija neometano. Mi surađujemo dobro godinama i tako će se nastaviti u budućnosti", kazala je.

Reporter Indexa obišao je nekoliko Konzumovih trgovina i u niti jednoj nije pronašao CocaColu. Javlja i da prodavačice ljude upućuju na Sky Colu "jer je ionako bolja".  S druge strane, BiH mediji pišu da je u većini Konzumovih trgovina u BiH ipak moguće naći Coca-colu.

Index je kontaktirao Coca-Colu u Hrvatskoj i rekli su da neće odgovarati na upit već svim medijima poslati priopćenje. Iz Agrokora se za sada još nisu oglasili.

Iz Coca-Cole po dućanima uzimali boce i odnosili ih?

Reporteri Klix.ba za Index su kazali da se u većini manjih trgovina Konzuma u Sarajevu još uvijek ne mogu pronaći boce Coca-Cole. U većim trgovinama Konzuma situacija je ipak nešto drugačija.


Kako javljaju reporteri Klix.ba, jučer su primili brojne upite građana zašto nema Coca-Colinih proizvoda u Konzumu. Iz više trgovina su im rekli da su prvo prestali stizati novi proizvodi, a potom su ljudi iz Coca-Cole došli i pokupili ostatke.

"Što se tiče neplaćanja, to nam je neslužbeno potvrđeno od osobe koja radi u Coca-Coli", kazali su za Index reporteri Klix.ba

Coca-Colini proizvodi pristižu u Konzum

Nakon što su demantirali spor, iz Coca-Cole nisu htjeli službeno pojašnjavati zašto u Konzumovim prodavnicama nije bilo Coca-Colinih proizvoda.

Za Klix.ba je i danas iz više različitih izvora potvrđeno da je Coca-Cola obustavila isporuku zbog dugovanja.

S isporukom se krenulo rano jutros pa je očigledno da su dvije kompanije spor riješile sinoć. Tako su Coca-Colini proizvodi danas stigli prvo u velike trgovačke centre Konzuma.



 

Pročitajte više