Kosor ljuta jer Jandroković još nije uspio organizirati završni skup: Which two squares!?



"JADRANKA KOSOR bila je neopisivo ljuta na Gordana Jandrokovića jer još nije uspio organizirati skup u Zagrebu. Čak su razgovarali o tome da je Jandroković završni skup za prvu jedinicu prebacio u Zaprešić, pa su se svi za stolom pitali je li to moguće i što on to radi", piše današnje izdanje Novog lista na temu kako su gotovo sve najjače stranke već objavile gdje će imati završne skupove osim HDZ-a kod kojeg se još uvijek ništa ne zna.

Which two squares?

Riječki dnevnik tako zaključuje da će u Zaprešiću  skup sigurno biti, a što će biti sa Zagrebom još je neizvjesno.

"Prema jednoj verziji kalkulira se i traži najpogodnije mjesto zbog bojazni od lošeg odaziva. Iz tog se razloga, primjerice, završni skup za Međimursku županiju neće održati u Čakovcu nego u maloj općini Donja Dubrava. Slaba posjećenost skupova općenito obilježava HDZ-ovu kampanju, pa se tako u stranci kao anegdota prepričava kako se u jednom mjestu na području treće izborne jedinice predstavljalo svih 14 izbornih kandidata, a u publici je navodno bilo tek 12 ljudi", piše Novi list.

Možda Cvjetni?

Inače za HDZ prvo se spominjalo kako bi svoj završni skup trebao imati na Trgu Franje Tuđmana, no ipak se kasnije doznalo da bi to trebao biti zagrebački Cvjetni trg. No, nitko od HDZ-ovaca ne zna je li to sigurno, a ni od novinara.  

Pročitajte više