Kosor o blokadi imovine: HDZ nosi najveći teret borbe protiv korupcije, ali doći će sve na svoje!



"POZDRAVLJAM neovisnost pravosudnih institucija", rekla je šefica HDZ-a Jadranka Kosor izlazeći  iz zgrade središnjice HDZ-a oko 20 sati, gdje je održan hitan krizni sastanak vrha HDZ-a.

> HDZ-u blokirana imovina do okončanja istrage o crnim fondovima


Naime, čelni ljudi HDZ-a sastali su se odmah nakon što je procurila vijest o blokadi imovine, a navodno je sastanku bio prisutan odvjetnik stranke Vladimir Gredelj. Kosor, vidno nervozna, nije htjela pred okupljenim novinarima odgovarati na pitanja o blokadi imovine kazavši kako za sada nemaju službenih informacija o blokadi.

"Pitajte to onog tko vam je tu informaciju i dao", rekla je Kosor dodajući kako se zna tko takvu informaciju može službeno potvrditi ili opovrgnuti. Kosor je ponovila dio svog govora od četvrtka kada je bila izvanredna konferencija za tisak nakon objave da je HDZ pod istragom. Tako je ponovila da su pred njenom strankom teška vremena te da oni snose najveći teret borbe protiv korupcije.

"Sve će doći na svoje", rekla je u jednom trenutku Kosor dodajući da je potpuna mirna. Razlog njene mirnoće je, kako je rekla, činjenica da je ona osobna dala veliki doprinos borbi protiv korupcije.

"Ovo neće obeshrabriti HDZ u predizbornoj kampanji", poručila je novinarima Kosor žurno odlazeći u noć. 

Pročitajte više