Krađe u Šibensko-kninskoj županiji: Od računala do građevinskih ploča

PREMA priopćenju PU šibensko-kninske, jučer su prijavljene četiri krađe na području te policijske uprave. U vremenu od 19. rujna 2009. do 4. veljače 2010. g. u Ražnju nepoznati je počinitelj izvršio provalu u vikend kuću 50-godišnjaka iz Zagreba, iz koje je otuđena tehnička roba u vrijednosti oko 10.000 kuna.

Nadalje, tijekom noći 3./4. veljače 2010.g. u Šibeniku u ulici Južna magistrala, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u skladište iz kojeg je otuđen aparat u vrijednosti oko 20.000 kuna.

Treća provala jučer zabilježena se dogodila u vremenu od 5. siječnja do 4. veljače 2010. u Rogoznici. Nepoznati je počinitelj 46-godišnjaku iz istoga mjesta otuđio više desetaka metara kvadratnih građevinskih ploča. Nastala šteta cijeni se na iznos oko 50.000 kuna.

Naposljetku, jučer 4. veljače 2010. u prijepodnevnim satima  u Šibeniku u ulici Nikole Tesle, nepoznati je počinitelj 43-godišnjakinji otuđio prijenosno računalo, a nastala šteta cijeni se na iznos oko 4.000 kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog tri kaznena djela teške krađe i jednog kaznenog djela krađe, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja, kako ovih, tako i svih drugih kaznenih djela koja su počinjena na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.  

Pročitajte više