Kuhar u Slovačkoj ubio svoju djevojku. Izrezao joj srce i crijeva, stavio ih u kantu

Foto: Facebook

Slovački kuhar osumnjičen je za stravično ubojstvo svoje djevojke konobarice te mu prijeti doživotna kazna zatvora. Policija je pronašla jezive ostatke 48-godišnje žrtve Patricije u stanu u Bratislavi u kojem je živjela s kuharom Jozefom Hanuskom (47). 

U stanu je nađena i kanta u kojoj su se nalazila njezina crijeva, srce i drugi organi koje je, kako sumnjaju vlasti, izrezao poludjeli kuhar. Prema lokalnim medijima, ubojica je na plahtu koju je bacio preko leša žrtve stavio britansku putovnicu. Susjedi navode kako se par često glasno svađao, a jedan je kazao kako je čuo Hanusku kako prijeti da će joj "otkinuti glavu", piše Daily Mail. 

Skrivao se u podrumu

Policija je stigla na mjesto događaja u srijedu prošlog tjedna nakon što je kuhar poslao poruku svom rođaku u kojoj navodi da će počiniti samoubojstvo. No, nije to napravio, već se dao u bijeg. Uhićen je u petak nakon što su ga policajci pronašli kako se skriva u podrumu. U subotu su ga vlasti optužile za ubojstvo Patricije. 

"Zahvaljujući rigoroznoj operativnoj istrazi, istražitelji iz Bratislave su u petak poslijepodne priveli osobu za koju se opravdano sumnja da je počinila navedeni zločin. Najvjerojatnije se radi o partneru ubijene žene", priopćila je policija nakon uhićenja. 

Lokalni mediji su kasnije saznali da je Hanuskin otac pogubljen zbog ubojstva dviju žena. Poznat kao Bratislavski davitelj, Štefan Pantl uhićen je 1979. nakon što je ubio dvije žene koje je upoznao na zabavi. Odveo je žene u svoj stan i pokušao s njima imati seksualne odnose. Kada su ga odbile, jednu je zadavio remenom, a zatim drugu silovao i ugušio. 

Pročitajte više