Kuvajćanin otrovao svojih osmero djece, ubivši ih petero

Kuvajćanin Moaiyed alSaedi, razbješnjen činjenicom da mu je žena otišla na jedno vjenčanje bez njegovog dopuštenja, otrovao je svih svojih osmero djece, ubivši ih petero, objavio je u petak kuvajtski tisak.

Otrovana djeca i dalje su u kritičnom stanju u bolnici, zajedno s 37-godišnjim ocem koji se također pokušao ubiti otrovom, pišu novine, pozivajući se na policijske izvore.

Njegova 12-godišnja kći preživjela je zahvaljujući tome što se prisilila povratiti otrov, pa je nakon liječničkog tretmana puštena kući. Navodno je pokušala pomoći i devetogodišnjem bratu da povrati.

Policija je zločin otkrila u četvrtak ujutro, ušavši na silu u al-Saedijevu kuću nakon poziva supruge kojoj je muž poslao SMS poruku "Ubio sam djecu".

Tragedija se dogodila u gradiću al-Jahri, 30-ak kilometara udaljenom od glavnog grada, a dnevnik al-Watan objavio je da se bračni par svađao u srijedu navečer zbog toga što je žena željela ići na jedno vjenčanje, a on joj je to branio.

Nakon što je supruga ipak otišla na vjenčanje, odlučivši prenoćiti kod roditelja, al-Saedi se zaključao u kuću s djecom i dao im insekticid pomiješan s narančinim sokom, prenio je dnevnik al-Qwabas, pozivajući se na izjavu preživjele 12-godišnjakinje. Nakon toga je i sam navodno popio otrov.

Al-Saed je, prema medijskim tvrdnjama, radio u ministarstvu javnih radova, nakon što je izgubio posao u ministarstvu obrane.

(Hina) xdam ysd

Pročitajte više