Lastovo preporučeno kao hit destinacija u 2006.

BRITANSKI tour operator My Croatia u svoju brošuru za 2006. godinu, pod dio "specijalni praznici" uvrstio je Lastovo, kao zanimljivu destinaciju za koju je čulo vrlo malo ljudi.

Brošura My Croatia 2006 opremljena je primamljivim fotografijama koje preporučuju izazovna putovanja na kojima se može uživati u domaćoj kuhinji i netaknutim prirodnim ljepotama

Osnivačica agencije Vannesa Borcic predstavljajući program za 2006. istaknula je kako on uključuje otok Lastovo - po WWF-u jedan od rajeva Mediterana, mjesto koje nije iskomercijalizirano i za kojeg mnogo ljudi nikada nije čulo.

Borcic je za PRweb objasnila da se do Lastova iz Splita vozi trajektom četiri sata, ali da se trud itekako isplati. Krajolik otoka Lastova opisan je kao kršovit, dramatičan i vrlo inspirirajući.

Odmor na "otoku imperatora" putovanje je u jedan sasvim drugačiji svijet, koji pruža stil života kakav je malo tko od nas mogao iskusiti, piše portal. Lastovo preporučuje kao savršenu destinaciju za sve koji žele u miru istraživati šumoviti krajolik, tajnovite uvale, uživati u objedima na stjenovitim plažama i plivati u kristalnom čistom moru.

"Lastovo je uvijek bilo izdvojen otok - marginaliziran geografski i ekonomski. Ironično, no ta činjenica pomaže očuvati njegov tradicionalni stil života i kulturu i, iznad svega, prirodne resurse te netaknutu ljepotu jedne od najisturenijih destinacija na Jadranu" - kazala je Vanessa Borcic.

Turistička agencija My Croatia specijalizirana je za putovanja u Hrvatskoj, konkretno uključuje destinacije u Istri, Kvarneru, Dubrovniku, na Visu, Lastovu i Pelješcu.

Pročitajte više