Lesar: Neki lideri Kukuriku koalicije nagovaraju svoje ljude da nas blate u medijima

"NEKI LIDERI stranaka u Kukuriku savezu svoje ljude na terenu nagovaraju da nas blate u medijima, da pronađu "nešto" čime će okaljati naše ljude, za koje pretpostavljaju da će biti na listama. Nije važno što, moraju pronaći nešto. A repova nema, pa nema...", napisao je popodne na svom blogu predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar.

Žestoki blog je objavio dan nakon gostovanja u "Nedjeljom u dva", gdje ga je Stanković upitao kako mu kampanju može voditi Drago Perić, bivši predsjednik Uprave Radija 101, protiv kojega je zbog utaje poreza na Radiju podignuta kaznena prijava. Lesar je odgovorio da je šef kampanje on, a da je Perić samo volonter.

Napade na svoje Laburiste vidi i u medijima. "Dio političkih analitičara, koji su do jučer tvrdili da su Laburisti stranka bez šanse, danas su se raspisali sve u šesnaest. Zamjeraju nam kritiku neoliberalnog kapitalizma kojega, po njima, u Hrvatskoj nema. Dobro, nije to neoliberalni kapitalizam, to je moderno robovlasništvo, lopovski kapitalizam, a da li je neoliberalan i nije bitno.
I što sada? Jesmo li sada manje opasni za Kukuriku savez", pita se šef Laburista.

Lesar tvrdi da stranka po svim dostupnim anketama osvaja od 5 do 9 mandata u Saboru. "I onda kreću napadi na nas. Sredstva se ne biraju. Udaraju ispod pojasa. Podmeću, lažu, zbunjuju. Ili naprosto čine sve da nas dio medija i nadalje ignorira. Objave ankete, zovu stranke da ih komentiraju, ali nas ne. A treći smo po rejtingu. Zovu one četvrte, pete, one koje prag ne prelaze ni u snovima, ali nas ne. Slučajno?", piše Lesar danas na svom blogu.

Pročitajte više