Osumnjičeni za ubojstvo starca na dan zločina hladno pljuvao po Pusićki

Foto: Facebook

POLICIJA je jučer uhitila Vladu Turudića zbog sumnji da je 11. studenog ubio 85 godišnjeg umirovljenika. Zanimljivo da se istog datuma bivši A-HSP-ovac Vlado Turudić na Facebooku sprdao na račun Vesne Pusić. Ako su policijske sumnje točne, vrijeme nakon likvidacije starca Turudić je proveo prateći novosti iz Sabora i prozivanje HNS-ovaca za sukob interesa od strane HDZ-ovog zastupnika Steve Culeja.

"Sirotica brani braceka Zorana. A sve zbog popaljenje love", objavio je Turudić, a onda svoju objavu sam komentirao riječima. "Culej, svaka ti čast, da je barem više takvih u Saboru."

Nakon toga, iste večeri kad je, po policijskom izvješću, likvidirao starca, Turudić je i objavio pohvalu na račun Bad Blue Boysa i njihove inicijative da, umjesto na utakmicu, kolektivno odu u Vukovar, na obilježavanje godišnjice pada grada. Objavu je Turudić završio ustaškim pozdravom Za dom spremni.


I dane nakon ubojstva pravaš je očito proveo na društvenim mrežama i prateći politiku, nazivajući Milorada Pupovca četnikom, itd.

Dan nakon ubojstva, promijenio je profilnu sliku, ispunjavao Facebook kviz na temu tko će ga zaprositi, stavljao linkove na pjesme Baruna i Slavonskih lola, te komentirao šah kojim se, navodno, strastveno bavio.

Podsjetimo, Turudić je u obradi zagrebačke policije zbog ubojstva 85- godišnjeg umirovljenika, a mediji špekuliraju da ga je na to potaknulo navodno neispunjeno obećane starca da će bivšem pravašu, navodno, pomoći zaposliti dijete. Slučajno ili ne, isti je motiv – neispunjeno obećanje po pitanju zaposlenja - imao zagrebački beskućnik koji je likvidirao kćer poznatog odvjetnika Zvonimira Hodaka. I on je tvrdio da je to učinio jer mu je Hodak obećao pomoći oko posla – a nije.

Pročitajte više