Ljubavnica policajca: Nije silovao moju 14-godišnju sestru, ona i majka su ljubomorne

40-GODIŠNJI službenik PU krapinsko-zagorske D.G. osumnjičen je da je 23. travnja u stanu na Trešnjevci silovao 14-godišnju djevojčicu koja se nakon toga pokušala ubiti.

PU zagrebačka priopćila je da postoji osnovana sumnja da je muškarac silovao djevojčicu te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Istražni sudac mu je odredio pritvor zbog mogućeg utjecanja na svjedoke.

Jutarnji list piše da se neimenovana djevojčica nakon toga pokušala ubiti progutavši veću količinu tableta te u Dječjoj bolnici u Klaićevoj liječnicima ispričala sve što se dogodilo. Službenici PU zagrebačke ubrzo su uhitili 40-godišnjeg kolegu iz Tuhelja koji je zaposlen u policijskoj postaji u Klanjcu.

"Sve je to samo osveta, jer nismo majci posudili novac"

Sestra 14-godišnje djevojčice koja je prijavila silovanje tvrdi kako je nekoliko mjeseci u vezi s osumnjičenim policajcem za koju njegova supruga nije znala.

"Sve je ovo samo osveta moje sestre i moje majke. Naime, sestra se mojem ljubavniku policajcu nabacivala, često je po kući hodala gola, bez grudnjaka kako bi zadobila njegovu pažnju. Ljubomorna je bila i moja majka koja je samo tri godine starija od njega", tvrdi 25-godišnja sestra djevojčice te dodaje kako je cijela optužba izmišljena zato što je 14-godišnjakinja ovaj vikend trebala imat krizmu, a ona i ljubavnik majci nisu htjeli posuditi novac, piše Večernji list. 25-godišnjakinja tvrdi kako je majka nagovorila djevojčicu samo da im se osvete.

Pročitajte više