Logitech predstavio svoju najbolju web kameru

SLIKA koju stvara nova QuickCam Ultra Vision kamera dvostruko je oštrija od snimki napravljenih uobičajenim web kamerama, dok je njen PC uređaj za komunikaciju putem Interneta za klasu bolji od ostalih.

Uređaj ujedinjuje ekstra velike i precizne staklene leće, te mogućnost velikog otvora leća. To povećava količinu svjetla koja ulazi u kameru omogućavajući kameri da svjetlo precizno fokusira, što stvara oštru i jasnu sliku.

Čak i u lošim uvjetima osvjetljenja, kao što su niska razina svjetlosti ili intenzivno stražnje ili bočno osvjetljenje, performanse ove web kamere bit će najviše kvalitete zahvaljujućinovoj tehnologiji RightLight 2, koja inteligentno prilagođava video postavke kamere ovisno o okolišu u kojem se kamera koristi.

Kamera također sadrži senzor s 1.3 mega piksela, te podržava i High-Definition (HD) video format, što omogućava korisnicima da stvaraju kratke video snimke i gledaju ih u formatu namijenjenom širokom zaslonu.

Logitech je također napravio poboljšanja na drugim proizvodima iz svoje nagrađivane linije web kamera. Web kamere visokih performansi - QuickCam Fusion, QuickCam Sphere i QuickCam Pro 5000 - sada također sadržavaju tehnologiju RightLight 2, a ujedno mogu praviti i snimke visoke definicije (HD).

Redizajnirana kamera srednje klase QuickCam Communicate STX sadrži inovativni štitnik koji pruža privatnost. Kad se otvori, štitnik može pokrenuti bilo koju video IM aplikaciju (Windows Live Messenger, Skype Video, Yahoo! Messenger, ili AOL Instant Messenger) te isključiti ton u video streamingu kada je zatvoren.

Redizajnirani softver QuickCam ugrađen je u sve nove web kamere. Softver sadrži sučelje bazirano na ikonama što omogućava olakšan pristup svim postavkama, uključujući i popularni softver Logitech Video Effects.

Pročitajte više