Lokalni srpski političar polio se benzinom i zapalio ispred policijske postaje

Opozicijski lokalni političar u skupštini Topole u Srbiji D.M. (53) kasno sinoć se polio benzinom te zapalio ispred policijske postaje, javlja Klix.

Brzo mu je pružena pomoć i preživio je, ali je teškog zdravstvenog stanja s opekotinama opasnima po život. Jučer je održana skupština općine Topole, a kasno navečer je D.M. došao pred policiju, gdje se zapalio. Prvo je, navodno, proveo nekoliko sati u blizini, a potom se odlučio zapaliti.

Policajci mu pokušavali pomoći

Policajci iz policijske stanice su mu pritekli u pomoć kako bi ga ugasili. Ekipe Hitne pomoći došle su brzo na mjesto događaja. Muškarca su s teškim opeklinama prevezli u kragujevački Klinički bolnički centar.

Jedan policajac je lakše ozlijedio ruku dok je pokušavao spasiti zapaljenog muškarca, piše Klix. Ozlijeđeni političar je zadržan na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Kragujevac i smješten je u jedinici intenzivnog liječenja Centra za anesteziju i reanimatologiju.

Za agenciju RINA-u je iz kragujevačke bolnice rečeno da je pacijent životno ugrožen, u teškom stanju i da je priključen na mehaničku ventilaciju. O slučaju je obaviješteno Osnovno javno tužiteljstvo u Aranđelovcu. Policija nije službeno objavila je li im poznat uzrok čina 53-godišnjeg lokalnog političara, piše Klix.

Pročitajte više