Lovio obitelj s bebom po cesti pa im prijetio sjekirom

46-GODIŠNJI hrvatski državljanin sjekirom za komadanje mesa prijetio je tročlanoj obitelji, a nakon što je otac pobjegao okomio se na majku i jednogodišnje dijete.

Bračni par (1981. i 1975. godište) je tijekom nedjelje nekoliko puta zatražio policijsku intervenciju navodeći kako njihov susjed galami i glasno pušta glazbu te na taj način remeti javni red i mir. Nakon što su policijski službenici stigli na mjesto događaja, narušavanja javnog reda i mira nije bilo pa su vrlo brzo otišli.

Supružnici su tada, zajedno sa svojim djetetom rođenim 2007. godine, krenuli kod rodbine u Veliku Goricu. Na putu do tamo, kod kafe bara u 2. Kanalskom putu presreo ih je susjed sa svojim automobilom.

Izašao je iz vozila i držeći u ruci sjekiru za komadanje mesa, krenuo prema muškarcu, koji se dao u bijeg. Nakon što ga nije uspio sustići, vratio se do njegove supruge i malog djeteta te je podigao sjekiru na njih i zaprijetio im. Potom se vratio u vozilo i udaljio s mjesta događaja. Nad osumnjičenim je provedena prekršajna i kriminalistička obrada. Doveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

H.A.

Pročitajte više